| Cwiczenie 32.doc Rozmiar 54 KB laboratorium(1) |
| ćw nr 8 - Wyznaczanie współczynnika lepkości cieczy na podstawie prawa Stokesa.doc Rozmiar 206 KB laboratorium(1) |
| Podstawy Technologii Chemicznej wykład 3.doc Rozmiar 116 KB technologia chemiczna |
| biol II baza pytan z forum.doc Rozmiar 106 KB biologia II |
| biotechnologia exam.doc Rozmiar 233 KB biotechnologia |
| pytania biotechnologia 10str.doc Rozmiar 153 KB biotechnologia |
| pytania biotechnologia 25str.doc Rozmiar 172 KB biotechnologia |
| Kolorymetryczne oznaczanie stężenia białka przez reakcję z barwnikiem Coomassie Brillant Blue(1).doc Rozmiar 133 KB enzymologia(1) |
| Preparacja aldolazy z mięsni królika wg. metody Taylora i wsp.doc Rozmiar 210 KB enzymologia(1) |
| Kolorymetryczne oznaczanie stężenia białka przez reakcję z barwnikiem Coomassie Brillant Blue.doc Rozmiar 133 KB enzymologia(1) |
| Fag lambda.doc Rozmiar 2,0 MB mikrobiologia |
| Indukcja profaga.doc Rozmiar 1,5 MB mikrobiologia |
| Cykl faga RNA.doc Rozmiar 0,6 MB mikrobiologia |
| Cykl lityczny T4 cz.1.doc Rozmiar 472 KB mikrobiologia |
| Cykl lityczny T4 cz.3.doc Rozmiar 340 KB mikrobiologia |
| Cykl lityczny T4 cz.2.doc Rozmiar 25 KB mikrobiologia |
| Krzywa wzrostu wirusow.doc Rozmiar 361 KB mikrobiologia |
| Klasyfikacja bakteriofagow.doc Rozmiar 26 KB mikrobiologia |
| Morfologia bakteriofagow.doc Rozmiar 317 KB mikrobiologia |
| Morfologia wirusow.doc Rozmiar 1,3 MB mikrobiologia |
| Transdukcja cz.2 ukierunkowana.doc Rozmiar 0,8 MB mikrobiologia |